Delete your Zikry account
Developer: Zikry
You can permanently delete your Zikry account and its data at any time, from the Android app or the website.
In the app or on the website
- Open Zikry (Android app or zikry.org) and sign in.
- Go to Settings → Account.
- Tap Delete account, type DELETE and confirm.
By email
If you cannot sign in, email hello@zikry.org from the address of your account with the subject “Delete my Zikry account”. We reply within 7 days and may ask you to confirm ownership.
What is deleted
Your account and email, profile (username, name, bio, photo), synced progress, plans, custom zikrs, friends and requests, shared zikrs, reminders and push addresses, prayer settings, challenges you created (for all members) and your membership in other challenges, blocks and reports.
What is kept
Nothing is kept in live systems. Encrypted database backups expire within 30 days. Guest profiles stored only on your own device are not affected; remove them in Settings or by clearing the app’s data.
See the privacy policy.
Zikry hesabınızı silin
Tərtibatçı: Zikry
Zikry hesabınızı və məlumatlarını istənilən vaxt Android tətbiqindən və ya saytdan birdəfəlik silə bilərsiniz.
Tətbiqdə və ya saytda
- Zikry-ni açın (Android tətbiqi və ya zikry.org) və daxil olun.
- Ayarlar → Hesab bölməsinə keçin.
- Hesabı sil düyməsinə toxunun, DELETE yazın və təsdiqləyin.
E-poçt ilə
Daxil ola bilmirsinizsə, hesabınızın e-poçt ünvanından hello@zikry.org ünvanına “Delete my Zikry account” mövzusu ilə yazın. 7 gün ərzində cavab veririk və sahibliyi təsdiqləməyinizi istəyə bilərik.
Nə silinir
Hesabınız və e-poçtunuz, profil (istifadəçi adı, ad, bio, şəkil), sinxron irəliləyiş, planlar, şəxsi zikrlər, dostlar və sorğular, paylaşılan zikrlər, xatırlatmalar və bildiriş ünvanları, namaz ayarları, yaratdığınız yarışlar (bütün iştirakçılar üçün) və digər yarışlardakı üzvlüyünüz, bloklar və şikayətlər.
Nə saxlanılır
Canlı sistemlərdə heç nə saxlanılmır. Şifrələnmiş ehtiyat nüsxələr 30 gün ərzində silinir. Yalnız cihazınızda saxlanılan qonaq profillərinə təsir etmir; onları Ayarlarda və ya tətbiq məlumatlarını təmizləməklə silin.
Məxfilik siyasətinə baxın.
Удаление аккаунта Zikry
Разработчик: Zikry
Вы можете навсегда удалить аккаунт Zikry и его данные в любое время — в приложении для Android или на сайте.
В приложении или на сайте
- Откройте Zikry (приложение Android или zikry.org) и войдите.
- Перейдите в Настройки → Аккаунт.
- Нажмите Удалить аккаунт, введите DELETE и подтвердите.
По эл. почте
Если не удаётся войти, напишите на hello@zikry.org с адреса вашего аккаунта, тема «Delete my Zikry account». Мы ответим в течение 7 дней и можем попросить подтвердить владение аккаунтом.
Что удаляется
Аккаунт и адрес почты, профиль (имя пользователя, имя, описание, фото), синхронизированный прогресс, планы, личные зикры, друзья и заявки, общие зикры, напоминания и push-адреса, настройки намаза, созданные вами челленджи (для всех участников) и участие в других, блокировки и жалобы.
Что сохраняется
В рабочих системах ничего не остаётся. Зашифрованные резервные копии удаляются в течение 30 дней. Гостевые профили, хранящиеся только на вашем устройстве, не затрагиваются — удалите их в Настройках или очисткой данных приложения.
Zikry hesabını sil
Geliştirici: Zikry
Zikry hesabını ve verilerini istediğin zaman Android uygulamasından veya web sitesinden kalıcı olarak silebilirsin.
Uygulamada veya web sitesinde
- Zikry’yi aç (Android uygulaması veya zikry.org) ve giriş yap.
- Ayarlar → Hesap bölümüne git.
- Hesabı sile dokun, DELETE yaz ve onayla.
E-posta ile
Giriş yapamıyorsan hesabının e-posta adresinden hello@zikry.org adresine “Delete my Zikry account” konulu bir e-posta gönder. 7 gün içinde yanıt veririz ve hesap sahipliğini doğrulamanı isteyebiliriz.
Neler silinir
Hesabın ve e-postan, profil (kullanıcı adı, ad, biyografi, fotoğraf), eşitlenen ilerleme, planlar, kişisel zikirler, arkadaşlar ve istekler, paylaşılan zikirler, hatırlatıcılar ve bildirim adresleri, namaz ayarları, oluşturduğun meydan okumalar (tüm üyeler için) ve diğerlerindeki üyeliğin, engellemeler ve şikâyetler.
Neler saklanır
Canlı sistemlerde hiçbir şey saklanmaz. Şifreli yedekler 30 gün içinde silinir. Yalnızca kendi cihazında saklanan misafir profilleri etkilenmez; bunları Ayarlar’dan veya uygulama verilerini temizleyerek silebilirsin.
حذف حسابك في Zikry
المطوّر: Zikry
يمكنك حذف حسابك في Zikry وبياناته نهائيًا في أي وقت من تطبيق أندرويد أو من الموقع.
من التطبيق أو الموقع
- افتح Zikry (تطبيق أندرويد أو zikry.org) وسجّل الدخول.
- انتقل إلى الإعدادات ← الحساب.
- اضغط حذف الحساب واكتب DELETE ثم أكّد.
عبر البريد الإلكتروني
إذا تعذّر عليك تسجيل الدخول، راسل hello@zikry.org من بريد حسابك بعنوان “Delete my Zikry account”. نرد خلال 7 أيام وقد نطلب تأكيد ملكية الحساب.
ما الذي يُحذف
حسابك وبريدك، والملف الشخصي (اسم المستخدم والاسم والنبذة والصورة)، والتقدّم المتزامن، والخطط، والأذكار الخاصة، والأصدقاء والطلبات، والأذكار المشتركة، والتذكيرات وعناوين الإشعارات، وإعدادات الصلاة، والتحديات التي أنشأتها (لجميع الأعضاء) وعضويتك في غيرها، والحظر والبلاغات.
ما الذي يُحتفظ به
لا يُحتفظ بشيء في الأنظمة العاملة. تنتهي النسخ الاحتياطية المشفّرة خلال 30 يومًا. لا تتأثر ملفات الضيف المحفوظة على جهازك فقط، ويمكنك إزالتها من الإعدادات أو بمسح بيانات التطبيق.
راجع سياسة الخصوصية.
Padam akaun Zikry anda
Pembangun: Zikry
Anda boleh memadam akaun Zikry dan datanya secara kekal pada bila-bila masa, daripada aplikasi Android atau laman web.
Dalam aplikasi atau laman web
- Buka Zikry (aplikasi Android atau zikry.org) dan log masuk.
- Pergi ke Tetapan → Akaun.
- Ketik Padam akaun, taip DELETE dan sahkan.
Melalui e-mel
Jika tidak dapat log masuk, e-mel hello@zikry.org daripada alamat akaun anda dengan subjek “Delete my Zikry account”. Kami membalas dalam 7 hari dan mungkin meminta pengesahan pemilikan.
Apa yang dipadam
Akaun dan e-mel, profil (nama pengguna, nama, bio, foto), kemajuan disegerakkan, pelan, zikir peribadi, rakan dan permintaan, zikir dikongsi, peringatan dan alamat pemberitahuan, tetapan solat, cabaran yang anda cipta (untuk semua ahli) dan keahlian dalam cabaran lain, sekatan dan laporan.
Apa yang disimpan
Tiada apa-apa disimpan dalam sistem langsung. Sandaran tersulit tamat dalam 30 hari. Profil tetamu yang disimpan pada peranti anda sahaja tidak terjejas; buang di Tetapan atau dengan mengosongkan data aplikasi.
Lihat dasar privasi.